Zsendice Sajtudvar

"Szeretném megmutatni, hogy nem lila a tehén, nem a kutyából lesz a szalonna, nincs olyan állat, hogy csirkefarhát. A tojásból csirke lesz és nem csak rántotta és a sajt tejből készül. Egyszóval közelebb vinni az embereket a valódi természethez."

                Zsendice Sajtudvar

A Zsedice sajtudvar a Zselic szívében  már 7 éve fogadja  a sajtkedvelőket, és állítja elő a legváltozatosabb, csak erre a tájra jellemző sajtokat. A gyógynövényekben dús legelőn, és az azon csörgedező kristálytiszta patak vizén nevelkedett kecskenyáj tejéből készült utánozhatatlan minőségű sajtok évek óta vonzzák főként azokat a sajtimádókat, akik szakítottak a trappista monotonitásával, és valami új, valami természetes és különleges ízvilág után áhítoznak.

Manapság egyre nagyobb felelősség hárul ránk, hogy egészséges, és környezetkímélő élelmiszereket vásároljunk, és fogyasszunk. Sajtjaim nem hőkezelt tejből, tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek. Aki ellátogat ide, nem csak a sajtot kapja kézhez, de betekintést nyerhet a sajt előállításának menetébe a kecskétől az asztalig, hiszen nem az a legfontosabb, hogy tudjuk, hogy mit eszünk?

A kecsketanya célja nem csupán a sajt előállítása és értékesítése, hanem egy rövid időutazásra csalogatni a látogatókat ezen a mesés tájon, abba az időbe, amikor még lassabban teltek a napok, amikor még hallottuk és értettük a természet hangjait, amikor az emberek közvetlenebbek voltak egymással, amikor mindennek múltja, története volt, amikor a természeti és az emberi értékek megőrzését alapvető kötelességünknek tartottuk...


Jó étvágyat, és kellemes, tartalmas kikapcsolódást kíván a gyártó:

Kovács Endre


p1090047.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 48
Heti: 144
Havi: 813
Össz.: 197 338

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Zsendice Sajtudvar - © 2008 - 2019 - zsendicesajtudvar.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »